Tápai Szabina és Kucsera Gábor 11. házassági évfordulóját ünnepli

Kucsera Gábor és Tápai Szabina számára különleges nap a mai, hiszen 11 évvel ezelőtt, június 28-án kötötték össze életüket. Nehéz időszakokon mentek keresztül, de a házasságuk továbbra is tartósnak bizonyul.

A korábbi olimpikon kajakozó és az exkézilabdázó házaspár számára jelentős a mai nap, mivel 11 évvel ezelőtt, június 28-án házasodtak össze. Az évfordulót Tápai Szabina, az EHF-kupa győztes kézilabdázó egy közösségi oldalon közzétett bejegyzéssel ünnepelte, ahol egy mosolygós közös fotó kíséretében emlékezett meg a házasságuk eddigi útjáról.

A bejegyzésében Szabina így fogalmazott: "2024.06.28. 11 év, 3 gyermek, házasság, majd majdnem válás, aztán mégis házasság. Ebben volt minden már. Óriási küzdelem, sokszor önmagunkkal. De itt vagyunk! Boldog Házassági Évfordulót Nekünk!". E szavakból kiderül, hogy a pár kapcsolata nem volt mindig zökkenőmentes, de a nehézségek ellenére is együtt maradtak.

A házaspár néhány hónappal ezelőtt békült ki, miután sikerült tisztázniuk a köztük lévő problémákat. Kucsera Gábor bevallotta feleségének, hogy korábban többször is hűtlen volt hozzá. Az őszinte beszélgetések és a megbocsátás útján végül ismét egymásra találtak, és ma már a boldog házassági évfordulójukat ünneplik.