Jákob Zoltán havi 10 millió forintot költ követőire és jótékonykodásra

Magyarország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoltán, aki a legtöbb követővel rendelkező magyar nyelvű tartalomgyártó a TikTokon, havi 10 millió forintot fordít követői megajándékozására és jótékonykodásra.

Jákob Zoltán, az egykori Nagy Ő, aki saját alapítványával is segíti a rászorulókat, elárulta, hogy örömet szeretne szerezni azoknak, akiknek szükségük van rá, és azoknak is, akiknek egyszerűen csak örömet okozhat. Pénzbeli támogatásokat, élelmiszereket és telefonokat adományoz, hogy a családtagok elérhessék egymást.

Az alapítvány oldalára kerülő családok nem csak tőle kapnak segítséget, hanem mások is felajánlják támogatásukat, miután látják őket az oldalon. Zoltán szerint ez az igazi értelme a tevékenységének, nem öncélú.

A közösségi médiában megosztott videókon látható, ahogy Zoltán az utcán sétálva megajándékozza azokat az embereket, akik követik őt az interneten. Luxusautójának csomagtartójából különböző értékes tárgyakat, mint például játékkonzolokat, laptopokat és mobiltelefonokat ad át.

Zoltán hangsúlyozza, hogy az ajándékozás mellett saját márkáját is népszerűsíti, de más cégeket nem hajlandó reklámozni. Új vállalkozásokat is indított, mint például egy diétás termékeket forgalmazó cég és egy hajápolási márkát, de ennek ellenére is marad ideje és pénze a rászorulók segítésére.

Összességében Zoltán havi körülbelül 10 millió forintot költ adományozásra és ajándékozásra, és úgy véli, hogy a minőségi eszközök, mint a laptopok és telefonok, jelentősen javíthatják az emberek életminőségét, segíthetik a tanulásukat, és megtaníthatják nekik az adományozás örömét.