Katzenbach Andrea, a Miss World Hungary győztese nyitott a szerelemre

A Miss World Hungary idei győztese, Katzenbach Andrea őszintén beszélt arról, hogy jelenleg szingli, és bár nem használja a Tinder alkalmazást, az Instagramon keresztül nyitott az ismerkedésre.

Katzenbach Andrea, aki nemrégiben nyerte el a Magyarország Szépe címet, jelenleg egyedülálló, és bár korábban volt már komoly kapcsolata, most a szinglik életét éli. A 23 éves kiskőrösi szépség még a szülei otthonában él, de tervei között szerepel a költözés Budapestre. A Palikék Világa by Manna műsorban elmondta, hogy szerinte a férfiaknak kell megtenniük az első lépést a közeledésben.

Andrea úgy véli, hogy nem ő az a típus, aki odamegy egy férfihoz és közvetlenül kifejezi tetszését. Ha valaki igazán megtetszik neki, akkor jeleket ad, de nem szokott aktívan közeledni a férfiak felé. A Miss World Hungary győztese elárulta, hogy bár nyitott egy új kapcsolatra, a Tinderen soha nem ismerkedik. Azonban, ha Instagramon egy jóképű férfi ír neki, akkor hajlandó válaszolni.

A világversenyen való részvétel lehetőségével kitárulkozott előtte a nemzetközi porond is, ahol Kulcsár Edinához hasonlatosan szeretne szép eredményeket elérni. Edina korábban második helyezést ért el a Miss World versenyen, amit eddig egyetlen magyar szépség sem tudott megismételni.

Katzenbach Andrea tehát nyitott a szerelemre, és úgy tűnik, az Instagramon keresztül könnyebben megközelíthető, mint más online platformokon.