Pamela Anderson és az életre szóló kaland

Pamela Anderson, aki minden idők egyik leggyönyörűbb nőjeként van számon tartva, tegnap ünnepelte 57. születésnapját. A kanadai-amerikai színésznőt, aki a Baywatch dögös sztárjaként vált világhírűvé, először 22 évesen fedezték fel egy focimérkőzésen 1989-ben, amikor az operatőr felfigyelt rá, és kitette a kivetítőre. Azóta elképesztő karriert futott be, többek között a Playboy magazin címlapján is 14 alkalommal szerepelt, és 1990-ben az év Playmate-jének választották.

Pamela Anderson szexszimbólummá válását részben a Baywatch-nak köszönheti, ahol 1992 és 1997 között C. J. Parker megformálásával hódított. Habár korábban több szépészeti beavatkozáson is átesett, mára a természetesség híve lett, és a nagy eseményeken gyakran enyhe sminkben vagy smink nélkül jelenik meg. Az öregedésről pár hónapja így nyilatkozott: "Azt hiszem, mindannyian elkezdünk egy kicsit furcsán kinézni, amikor öregszünk. És én is nevetek magamon, amikor a tükörbe nézek. Ilyenkor azt mondom: mi történik velem? Ez igazából egy utazás. Úgy érzem, gyökeret eresztettem. Jól érzem magam. Jó helyen vagyok."

Pamela Anderson életének egyik legforróbb kalandjáról kevesen tudnak, amely nem az exférjével, Tommy Lee-vel történt, hanem egy 80 éves férfival Buenos Airesben. A Daily Star szerint a színésznő a húszas éveiben találkozott az idős úrral, akivel tangóztak, és aki határozottságával, ugyanakkor gyengédségével mély benyomást tett rá. Pamela így emlékezett vissza: "Megváltoztatott engem, és soha nem felejtettem el."