Marek Hamšík, a szlovák futball ikonja felismerhetetlen új külsővel

Marek Hamšík, a szlovák futball legendája, aki híres volt égig érő mohawk frizurájáról, mostanra felismerhetetlenné vált a szurkolók számára. A szlovák válogatott pénteki sajtótájékoztatóján Hamšík maga mesélt arról, hogy az emberek az utcán gyakran nem ismerik fel az új megjelenése miatt.

A futballista elárulta, hogy egy macedón szurkolócsoport nem ismerte fel, és arra kérték, készítsen róluk egy csoportképet. Hamšík megemlítette, hogy ismeri Goran Pandevet, a macedón csapat volt kapitányát, de a szurkolók nem hittek neki, amíg utána nem néztek a Google-ben, és rá nem jöttek, ki ő valójában.

Hamšík, aki a Napoliban töltött évei alatt legendává vált és csapatkapitányként is szolgált, 2007 és 2019 között több mint 400 meccsen lépett pályára a klub színeiben. Ebben az időszakban olyan kultusz alakult ki körülötte, amely korábban csak Diego Maradonának volt kijáró a dél-olasz városban.

A tavalyi visszavonulása után Hamšík úgy döntött, hogy búcsút int extrém hajviseletének és a konszolidáció útjára lépett. Jelenleg a szlovák válogatott csapatmenedzsereként tevékenykedik, és ő ajánlotta Francesco Calzonát a válogatott szövetségi kapitányi posztjára. A válogatottal együtt már sikereket is elértek, hiszen az Európa-bajnokság E csoportjából 4 ponttal továbbjutottak, és most az angolok elleni nyolcaddöntőre készülnek.