Az Opel Grandland titkos érkezése Magyarországra

Novemberben kerül a magyar mozikba a "Mi vagyunk Azahriah" című zenés film, amelyben az Opel új modellje, a Grandland is szerepet kapott. A budai vár egyik exkluzív éttermében csütörtökön tartották a díszbemutatót, ahol az Opel két legfontosabb újdonságát, köztük a Grandlandet, éjjel daru segítségével emelték be a macskaköves utakon keresztül.

A Stellantis csoport, amely az Opel mellett többek között az Alfa Romeo, a Citroën, a Fiat, a Jeep és a Peugeot márkákat is magáénak tudhatja, 30 milliárd eurót fektetett egy új elektromosautó-platform kifejlesztésébe. A projekt eredményeként olyan újítások születtek, mint a hírek szerint egy 98 kWh-s akkumulátorral rendelkező verzió, amely akár 800 km-es hatótávval is rendelkezhet.

Az Opel számára a 2024-es év különösen jelentős, hiszen a vállalat 125 éve gyárt autókat, és ebben az évben minden modelljüknek elkészül az elektromos meghajtású változata is. Az Opel úgy véli, hogy elérkezett az "új aranykor", amelyet az új Corsa és Mokka modellekkel kezdett meg a vállalat.

A Grandland és a többi újdonság további képeit és információit a galériában tekinthetik meg az érdeklődők.