Macronra vált a Fradi a Nike után

A Ferencvárosi Torna Club bejelentette, hogy a következő szezontól kezdve az olasz Macron sportmárka lesz a csapatok és sportolók új felszerelője, ezzel véget ér a Nike-kal való 21 éves együttműködés.

A klub hivatalos weboldalán tett bejelentés szerint a Fradi, mely idén ünnepli alapításának 125. évfordulóját, 2003 óta viselte a Nike sportruházatát. Kubatov Gábor, az FTC elnöke szerint megtiszteltetés, hogy egy világszerte ismert és prémium kategóriás sportszermárka, mint a Macron, kiemelten támogatja a klubot. Az új mezek egyedi dizájnt kapnak, amelyek a Fradi történelme, hagyományai és szimbólumai által inspirált grafikai elemekkel lesznek díszítve, így teljesen egyedivé téve azokat.

A klub közleménye kiemeli, hogy az új kollekció a Macronra jellemző minőséggel, technológiával, dizájnnal és a részletekre való odafigyeléssel fog büszkélkedni. Gianluca Pavanello, a Macron vezérigazgatója elmondta, hogy ez a változás nagyszerű ösztönzés a cég számára, hogy olyan felszereléseket készítsenek, amelyek kifejezik a Zöld Sasok identitását és a játékosokat, valamint a szurkolókat is büszkévé teszik. Pavanello hozzátette, hogy egy hosszútávú szerződésről van szó, amelybe örömmel vágnak bele Magyarország legnagyobb múltú klubjával.

A Macron már több más futballcsapat és válogatott, köztük az albán és a bolgár nemzeti csapatok, valamint az FC Basel és az FC Bologna felszerelője is. Az új mezszponzor nemcsak a focisták, hanem a Fradi minden csapatát és sportolóját fogja öltöztetni, így a Fradi gyönyörű szerelésben érhet majd el komoly hazai és nemzetközi sikereket.

"Mostantól a Fradiban minden Macron!" – nyilatkozta Kubatov az új mezszponzorról.