Felújított telefonokra is igényelhető áruhitel

A Cofidis legújabb felmérése szerint a magyar vásárlók egyre gyakrabban választják az áruhitelt okostelefon vásárlásához, különösen a 150-200 ezer forintos árkategóriában. Mostantól a Rejoy lehetővé teszi, hogy felújított készülékeket is részletfizetéssel szerezzenek be az ügyfelek.

A Cofidis felmérése alapján a magyarok négyből egy esetben döntenek úgy, hogy hitelre vásárolnak okostelefont, és ezek az ügyletek általában 150-200 ezer forint közötti összegekben realizálódnak. Korábban csupán új készülékek vásárlásához lehetett hitelt felvenni, azonban a Rejoy válaszul a felhasználói igényekre bevezette a felújított telefonok részletfizetéses vásárlásának lehetőségét.

A Cofidis szerint az áruhitel kiterjesztése pozitív hatással lesz a használt készülékek piacára, és elősegíti majd a felújított telefonok iránti kereslet növekedését. A Rejoy ezt kihasználva hamarosan egy 10 hónapos futamidejű, nulla százalékos THM-mel támogatott kampányt indít, amelynek keretében akciós áron juthatnak hozzá az ügyfelek a felújított készülékekhez.

Az idei eladási adatok tükrében a magyar vásárlók körében különösen népszerűek a néhány évvel korábbi iPhone modellek, ezen belül is az iPhone 13 és 12 típusok iránt mutatkozik a legnagyobb érdeklődés a Rejoy kínálatában.