Legjobb élelmiszer akciók a hétvégéig

A magas élelmiszerárak ellenére is találhatunk kedvező ajánlatokat a nagy hazai élelmiszer-áruházak kínálatában, amelyek július 3-ig érvényesek.

A Tesco-nál a Magszegény görögdinnyét 399 forintos kilogrammonkénti áron kínálják. Az Auchan-ban az Afrikai harcsafilét 2999 forintért szerezhetjük be kilogrammonként, de csak a halpultban. Az Aldi fürtös paradicsom ajánlata 399 forint kilogrammonként, ami szintén vonzó lehet a vásárlók számára.

A Penny-ben a sertés darálthús 849 forintba kerül 500 grammonként, ami kilogrammonként 1698 forintnak felel meg. A Spar piros újburgonyáját 329 forintért kínálják kilogrammonként, ami jó választás lehet az étkezési burgonyát kedvelőknek. Végül a Lidl-ben a Gelatelli Pálcikás jégkrémet több ízben 999 forintért kaphatjuk meg, ami négy darab 85 milliliteres kiszerelésben érhető el.

Ezek az akciók lehetőséget biztosítanak a vásárlóknak, hogy a magas élelmiszerárak ellenére is kedvező áron jussanak hozzá a különböző élelmiszerekhez. Az ajánlatok változatossága segít abban, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb termékeket.