Samsung Unpacked: Párizsban mutatkoznak be az új csúcsmobilok és az okosgyűrű

A Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy július 10-én rendezik meg a következő Unpacked eseményt, ahol a legújabb csúcsmobilok mellett egy okosgyűrű is bemutatkozhat. Az eseményt Párizsban tartják, a nyári olimpia kezdete előtt, és élőben követhető lesz a YouTube-on, amelynek lejátszását érintő problémáit a Firefox böngésző legújabb frissítése orvosolta.

A dél-koreai vállalat várhatóan az összehajtható okostelefonok legújabb generációját, a Galaxy Z Fold és a Galaxy Z Flip családok új tagjait mutatja be. A Galaxy Z Fold6 mellett egy prémium változat, a Galaxy Z Fold6 Ultra is érkezhet, amely egy 200 megapixeles kamerarendszert kaphat, hasonlóan a Galaxy S24 Ultrához. Emellett nagyobb kijelzővel, több memóriával és tárhellyel is rendelkezhet. A Galaxy Z Flip család a Galaxy Z Flip6-tal bővülhet, amely nagyobb akkumulátort és fejlettebb szelfikamerát kaphat az előző modellhez képest.

Az Unpacked eseményen bemutatásra kerülhet a Galaxy Ring is, amely egy okosgyűrű, és hasonló egészségügyi funkciókat kínálhat, mint a Galaxy Watch órák, de kisebb méretben és valószínűleg olcsóbban. Az alvásmonitorozás és a pulzusmérés mellett a véroxigénszint-mérés és a testhőmérséklet nyomon követése is a lehetséges funkciók között szerepelhet. A Samsung a bemutató időpontjának bejelentésekor utalt arra is, hogy készülnek ökoszisztémájuk kibővítésére, ami egy új eszköz érkezését vetítheti előre.

A YouTube-on történő élő közvetítés során tapasztalt problémák, mint például a kép megállása a hang folytatása mellett, vagy a videó pufferelésének leállása, már a múlté, köszönhetően a Mozilla Firefox böngészőjének 127.0.2-es frissítésének. A frissítés automatikusan települ, ha újraindul a Firefox, így a Samsung eseményét zökkenőmentesen követhetik az érdeklődők.