Új szolgáltatás a Visa-kártyások számára

A Visa bejelentette új Digitális Sürgősségi Kártyacsere szolgáltatását, amely különösen azoknak lehet hasznos, akik gyakran utaznak.

A nyári szezon kezdetével egyre többen támaszkodnak a digitális pénztárcákra. Azonban előfordulhat, hogy a bankkártyánk elveszik, vagy online csalás miatt szükségessé válik a digitális kártya befagyasztása, miközben nincs internetkapcsolatunk. A Visa által bevezetett új szolgáltatás, a Digitális Sürgősségi Kártyacsere, lehetővé teszi a kártyakibocsátók számára, hogy szöveges üzenetben vagy e-mailben azonnal biztosítsanak egy új digitális kártyát a kártyabirtokosok számára.

A kártyabirtokosok a kézbesítést követően azonnal hitelesíthetik és hozzáadhatják az új kártyát a digitális pénztárcájukhoz. Kathleen Pierce-Gilmore, a Visa kibocsátási megoldásokért felelős globális vezetője szerint sokan tapasztalhatták már azt a pánikot, amikor nyaralás közben rájönnek, hogy elveszítették a bankkártyájukat. Az új szolgáltatás éppen erre a helyzetre kínál megoldást.

A Visa kiemelte, hogy a digitális kártyahelyettesítés bevezetésével a fogyasztók növekvő igényeinek kíván megfelelni a zökkenőmentes és biztonságos digitális fizetések terén. Az új szolgáltatás a globális ügyfélszolgálati szolgáltatásokat bővíti, további támogatást nyújtva ezzel a pénz- és hitelintézetek saját vészhelyzeti szolgáltatásai mellett.