Öngyilkos lett Roy Jones Jr. fia

Roy Jones Jr., a korábbi profi világbajnok bokszoló, hétfő éjszaka közölte fia, DeAndre Jones halálhírét közösségi oldalán. Az apa nehéz időszakról számolt be, és hangsúlyozta, hogy semmi sem ér annyit, mint az élet.

Roy Jones Jr. megosztotta, hogy fia, DeAndre Jones szombaton öngyilkos lett, és hogy az utolsó estét családja körében töltötte. Az ökölvívó azt írta, hálás, hogy otthon lehetett vele pénteken, és arra kér mindenkit, hogy értékeljék az életet, mert az Isten adománya.

A tragédia hírének bejelentése előtt nem sokkal Roy Jones Jr. Budapesten járt, ahol gyerekkoráról, valamint filmes és zenei pályafutásáról is beszélt. Elmondta, hogy gyermekként Muhammad Ali volt a példaképe, és az ő hatására kezdett el ökölvívással foglalkozni. Az apja, mint példa és edző is nagy hatással volt rá, hogy a sportban maradjon és profi bokszolóvá váljon.

Ha Ön vagy valaki a környezetében segítségre szorul, hívja a krízishelyzetben lévőknek fenntartott ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot. További információkért és segítségért látogasson el a Kapcsolj egyből projekt honlapjára, az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) weboldalára, vagy hívja a zöldszámot hétköznapokon 17–21 óra között.