A Honor 200 Pro elnyerte a rangos DXOMARK díjakat

A Honor 200 Pro okostelefon a DXOMARK által végzett független értékelések során több elismerést is bezsebelt, köztük a Gold Display Label és Eye Comfort Label díjakat, amelyek a kiváló kijelzőminőséget és a szemkényelmi funkciókat díjazzák.

A DXOMARK Display Protocol szerint a Honor 200 Pro minden vizsgált fényviszony között kiváló színpontosságot mutatott, gyenge fényviszonyok között pedig kiváló HDR10 videó megjelenítést nyújtott, és kivételes érintéskijelző válaszidővel rendelkezik. A négy területen – olvashatóság, szín, videó és érintés – végzett teszten a készülék 157 pontból 151 pontot szerzett, ezzel a DXOMARK High-End Display Ranking rangsorának első helyét és a DXOMARK Global Ranking 8. helyét érte el.

A 6,78 hüvelykes HONOR szemkímélő kijelzővel felszerelt telefon a szín kategóriában a maximális, 165 pontot kapta. A színegyenletesség a tesztelés során végig pontos volt, köszönhetően a 4000 nites HDR csúcsfényerőnek és az 1,5K-s, négyszeresen ívelt lebegő kijelzőnek. A videóteljesítmény kategóriában 163-ból 146 pontot ért el, kiváló HDR10 videolejátszási képességeket és természetes emberi érzékeléshez hasonló élményt nyújtva.

Az érintési teljesítményben a DXOMARK tesztje 164-ből 158 pontot mutatott, 56 ezredmásodperces átlagos válaszidővel. A 120 Hz-es képfrissítési frekvencia támogatásával a 200 Pro gördülékeny felületet biztosít, ideális a gyors tempójú játékokhoz, tiszta képi megjelenítést és minimális mozgásbeli elmosódást kínálva.

Az AI-alapú, emberközpontú szemvédelmi funkciók elnyerték a DXOMARK Eye Comfort címkét. Az emberközpontú, villódzásmentes technológia, a jól szabályozott fénysűrűség és a hatékony kékfény-szűrés révén a készülék minden helyzetben kényelmes használatot biztosít. Az AI cirkádián éjszakai funkció intelligensen állítja be a képernyő színhőmérsékletét és szabályozza a kék fényt, éjszaka pedig melatoninszint-növelő beállításra vált, hogy javítsa a felhasználók alvásminőségét. A 3840 Hz-es kockázatmentes PWM fénytompítást a TÜV Rheinland villódzásmentes kijelző és a TÜV Rheinland teljes gondoskodást nyújtó kijelző címkéi is igazolták.