Berki Mazsi új frizurával lepte meg követőit

Berki Mazsi nemrégiben egy merész hajváltással rukkolt elő, amelyet a rajongói azonnal megkedveltek. Az influenszer búcsút intett hosszú fürtjeinek, és egy vállig érő, nyárias stílusú frizurát választott.

Berki Mazsi, aki eddig hosszú hajáról volt ismert, közösségi oldalán osztott meg egy szelfit, amelyen a friss frizurája látható. A kép alapján úgy tűnik, hogy a hosszú haj helyett most egy rövidebb, hagyományosabb külsőt preferál. A változásról Instagram-bejegyzésében számolt be, ahol elmondta, hogy a hosszú hajkoronának egy időre búcsút mondott.

Az influenszer megosztotta követőivel, hogy a rövidebb haj sokkal kezelhetőbb és kényelmesebb számára, különösen a nyári kánikulában. Berki Mazsi azt is hozzátette, hogy a saját haját tavaly a szőkítés miatt szétroncsolta, ezért most a dúsításra is szükség van. Az új frizuráról készült képet Instagram-oldalán bárki megtekintheti.

A hosszú hajkoronától való megválás nem volt könnyű döntés, hiszen az influenszer hosszú ideje hordott hajhosszabbítást, ami igencsak megviselte a haját. Berki Mazsi azonban úgy érezte, itt az ideje a változásnak, és a vállig érő stílust választotta, amelyet a rajongók is pozitívan fogadtak. A közösségi médiában már meg is indult a vita, hogy a hosszabb vagy a rövidebb stílus áll-e jobban Mazsinak, és a követők szavazhatnak is erről.

Ön szerint Mazsinak a rövid vagy a hosszú haj áll jobban? Mondja el véleményét az alábbi szavazáson, és köszönjük szavazatát!