Nyári öltözködési tippek a hőségben

A nyári melegben a megfelelő öltözködés kulcsfontosságú, és Tóth Bori divattervező szerint a természetes anyagok és a laza szabások a legjobb választások.

A divattervező, Tóth Bori hangsúlyozza, hogy a nyári hőségben az anyagválasztás rendkívül fontos, és a természetes anyagok viselését ajánlja. Az idei nyáron különösen népszerűek lesznek az egyenes szárú lennadrágok, melyeket maxi ingekkel vagy térd alá érő zakós szettekkel kombinálva érdemes viselni.

Bori szerint a könnyű, lazán lengő ruhák ideálisak a nyári időszakra, mivel ezek elegáns megjelenést biztosítanak bármely napszakban és alkalomkor. Kiemeli, hogy a test sziluettjétől elengedett ruhadarabok előnyösek, mivel a szűk nadrágokhoz hasonlóan szorosan tapadó ruhák a testmelegtől könnyen elnyúlhatnak és összegyűrődhetnek.

A divattervező hozzáteszi, hogy a nyáron a lezserebb sziluettek és a természetes anyagok, mint a len, a selyem és a pamut, vagy ezek keverékei működnek a legjobban. A kiegészítők tekintetében pedig a bőrkiegészítők, például övek, különösen jól mutatnak a lenge ruhákhoz.

A színek kiválasztásakor a világos árnyalatokat részesítjük előnyben, de a csokoládébarna is népszerű választás lehet a nyári sötét színként, különösen fehérrel és pasztellekkel kombinálva. Tóth Bori szerint az idei nyár slágerei a fagylaltszínek, mint a világoskék, a mentazöld és a rózsaszín, amelyeket a nagy nyári melegben érdemes viselni, különösen a száraz, meleg időszakokban.