Pataki Zita és Szárnyas Attila első találkozása

Pataki Zita, az RTL időjárásjelentője és férje, Szárnyas Attila 12 évvel ezelőtt találkoztak először, és azóta is példamutató kapcsolatot ápolnak.

A szerelmesek Székesfehérváron találkoztak először, egy nyári napfordulón, ami Zita számára máig varázslatos emlék. A műsorvezető egy közösségi oldalon osztotta meg ezt a különleges évfordulót, ahol elárulta, hogy a hőség ellenére meglepetést tervez férjének, aki nem tudja, hova viszi őt. Zita szerint az év legrövidebb éjszakája akkor is és most is varázslatos volt számukra.

A pár öt hónap ismeretség után döntött úgy, hogy összeházasodik, és azóta is együtt vannak jóban-rosszban. Nehézségeik ellenére, mint például a lombikprogrammal kapcsolatos kihívások, amelyek során többször is megpróbáltak gyermeket vállalni, kapcsolatuk erős maradt. Habár fel kellett adniuk ezt a nagy álmukat, a szerelmük továbbra is tartós és boldog.

Pataki Zita és Szárnyas Attila története inspiráló lehet sokak számára, hiszen megmutatja, hogy a szeretet és a kölcsönös támogatás képes átvészelni a legnehezebb időszakokat is. Az évfordulójuk alkalmából Zita üzenete mindenkinek: legyen szép és varázslatos napjuk.