Arkansasi szupermarketben történt lövöldözés következményei

Egy arkansasi szupermarketben történt lövöldözésben három civil életét vesztette és további tíz ember, köztük két rendőr, megsebesült. A gyanúsított is sebesüléseket szenvedett a rendőrökkel vívott tűzharc során.

A tragikus esemény pénteken történt a Mad Butcher nevű élelmiszerboltban, Fordyce városában, amely körülbelül 112 kilométerre helyezkedik el Little Rocktól. Az arkansasi állami rendőrség közleménye szerint a lövöldöző tüzet nyitott a boltban, ahol három civil életét vesztette és további nyolc civil megsebesült.

Az eseményről készült videón hallhatóak a lövések, majd a helyszínre érkező rendőrautók szirénái és egy mentőhelikopter is látható, amint távozik a helyszínről.

Mike Hagar, az arkansasi állami rendőrség igazgatója újságíróknak elmondta, hogy a gyanúsítottat a rendőrökkel folytatott tűzharc során lőtték meg és őrizetbe vették.

A sebesült rendőrök és a gyanúsított állapota stabil, és várhatóan életben maradnak, azonban a megsebesült civilek között vannak életveszélyes állapotban lévő személyek is.

A rendőrség közleménye szerint a helyzet jelenleg is folyamatosan változik, és a nyomozás továbbra is zajlik a történtek körülményeinek tisztázása érdekében.