Tragédia a Vérmezőn: Öngyilkosság lehet a halál oka

Budapest szívében, a Vérmező parkban egy nő holttestére bukkantak csütörtök délután. A rendőrség szerint nem merült fel bűncselekmény gyanúja, és a nő valószínűleg öngyilkosságot követett el.

A tragikus esemény a főváros I. kerületében történt. Egy arra járó ember találta meg a halott nőt, aki állítólag Székesfehérvárról érkezett Budapestre a párjával szórakozni. A buli után a parkban maradtak éjszakázni, de a nő és társa között vita alakult ki, ami végül a nő öngyilkosságához vezethetett.

Fülöp Gergely, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályának osztályvezetője megerősítette, hogy a haláleset körülményei között nem találtak bűncselekményre utaló jeleket. Emiatt a rendőrség közigazgatási eljárást indított az ügyben.

Azok számára, akik hasonló helyzetben vannak és segítségre van szükségük, létezik lehetőség támogatás igénybevételére. A krízishelyzetben lévők számára a 116-123-as telefonszám ingyenesen hívható, illetve a www.ongyilkossagmegelozes.hu weboldalon további információk és segítség érhető el. Ha sürgős segítségre van szükség, a 06 80 820 111 telefonszám is hívható. A mobilról is hívható 116-123-as szám lelkielsősegély-szolgálatot nyújt azoknak, akik krízishelyzetben vannak.