Káosz a német vasúton: ingyen italokkal nyugtatták az utasokat

Németországban az M4 Sport riportere, Ujvári Máté is belekóstolt a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság idején tapasztalható közlekedési káoszba, amikor a Kölnből Düsseldorfba tartó vonat váratlanul megállt.

Az M4 Sport riportere, Ujvári Máté, aki a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság miatt utazott Németországba, érdekes helyzetbe került, amikor a Kölnből Düsseldorfba tartó vonatjárat váratlanul megállt a semmi közepén. Ujvári a közösségi oldalán számolt be az esetről, amely során a vonat jelentős késéssel indult el, majd útközben ismét megállt, az érkezési idő pedig egyre csak tolódott.

Az utasoknak végül ingyen italokat osztottak, Ujvári pedig kávét kért. A riporter szerint leszállni nem volt lehetőség, és nem is lett volna értelme, mivel a semmi közepén rekedtek.

Az eredetileg 11:30-ra tervezett érkezés helyett csak 14:10-kor tudtak leszállni a düsseldorfi pályaudvaron. Ujvári ezután taxiba szállt, majd egy rövid séta után sprintelni kezdett, így végül a stadionban hallgathatta meg a himnuszokat.

Az Index munkatársai korábban is jelezték, hogy a németországi vonatközlekedés során több problémába ütköztek, ami az osztrák szurkolóknál is nagy felháborodást váltott ki.

: Ujvári Máté közösségi oldalán megosztott beszámolója.