Nagy balhé egy jachton: Travis Scott őrizetbe vétele

Leszállíttatták Travis Scott rappert egy jachtról Miamiban, miután részegen kiabált a személyzettel, majd őrizetbe vették. A 33 éves előadót, eredeti nevén Jacques Bermon Webster-t, helyi idő szerint csütörtök hajnalban fogták el, és 650 dollár óvadék ellenében engedték szabadon.

A TMZ szerint a rapper a jachton bulizott, ám amikor nem volt hajlandó távozni, kissé elfajultak a dolgok közte és a személyzet között, de erőszak nem történt. A Deadline és a TMZ információi alapján Scott a jacht személyzetével került összetűzésbe, akit rendbontó viselkedése miatt leküldtek a hajóról. Scott ezen berágott és vissza akart menni a jachtra, ekkor hívta ki a személyzet a rendőröket. A rendőrség megkérdezte tőle, hogy fogyasztott-e alkoholt, mire a rapper válaszolta: „ez Miami”.

Travis Scott korábban is bajba került a hatóságokkal, 2021-ben egy amerikai koncertje alatt tízen haltak meg pánikroham következtében. Akkor vádat emelhettek volna ellene, de végül nem történt meg. A rapper tavaly nyáron azzal került be a hírekbe, hogy római koncertjén sokan rosszul lettek. Az Astroworld nevű zenei fesztiválon három évvel ezelőtt lépett fel, és amikor a közönség elkezdett a színpad felé nyomulni, az 50 ezres tömegben nyolc embert tapostak agyon.

A héten egy másik ismert zenész, Justin Timberlake is őrizetbe került ittas vezetésért. A rendőrök szerint Timberlake nem tartotta a sávját, szabálytalanul közlekedett, és egy stoptáblánál is megállás nélkül áthajtott. A rendőrök alkoholszagot éreztek rajta, és a mozgásvizsgálat során kellemetlen helyzetbe került.

Timberlake állítása szerint csak egy Martinit ivott, de a rendőrök a véreres szemei, az alkoholbűzös lehelete, figyelmetlensége és a mozgáskoordinációs problémái alapján másképp ítélték meg a helyzetet. A zenész jelenleg világ körüli turnén van, és néhány nap múlva New Yorkban tervez fellépni.