Millie Bobby Brown viaszfigurája zavarba ejtően élethű lett

A londoni Madame Tussauds viaszmúzeum legújabb kiállított szobrával, Millie Bobby Brown élethű másával a látogatók szinte ikreknek nézhetik a valódi színésznőt és a viaszfigurát.

Millie Bobby Brown, a Stranger Things sorozat sztárja nemrégiben került be a híres londoni Madame Tussauds viaszmúzeum gyűjteményébe, méghozzá az általa megformált Enola Holmes karakter képében, a Netflix filmjeiből. A múzeum új kiállított darabja annyira élethűre sikerült, hogy a színésznő és a viaszfigura közös fotóján szinte megkülönböztethetetlenek.

A viaszfigura felavatásán Brown személyesen is megjelent, és a látogatók nagy örömére közös képet készítettek, amelyen a színésznő és a viaszszobra szinte ikreknek tűnnek. A Madame Tussauds London Instagram-oldalán megosztott bejegyzésben a rajongók is megcsodálhatják a káprázatos hasonlóságot.

A Stranger Things sztárja egyébként nemrégiben mondta ki a boldogító igent Jon Bon Jovi fiának, Jake Bongiovinak. A fiatalok esküvője a múlt hónapban volt, amely szintén nagy visszhangot kapott a rajongók körében.