Kevin Costner búcsút int a Yellowstone-nak és üzen a készítőknek

Kevin Costner hivatalosan is bejelentette, hogy nem tér vissza a Yellowstone című sorozatba, és ezzel egy időben kritikával illette a sorozat készítőit. A Paramount Network nemrégiben hozta nyilvánosságra a Yellowstone utolsó epizódjainak dátumát, és Costner a közösségi médián keresztül erősítette meg, hogy nem fog részt venni az 5B évadban, vagy a sorozat további részeiben.

Az Instagramon közzétett videójában Costner elmondta, hogy a másfél év, amit a "Horizonton" és a Yellowstone-on dolgozva töltött, megváltoztatta őt, és bár szerette a sorozatot, és tudja, hogy a rajongók is szerették, nem tudja folytatni a munkát. A színész hozzátette, hogy szereti a rajongókkal kialakult kapcsolatot, és ígéretet tett arra, hogy a jövőben a moziban találkoznak.

A Paramount bejelentése szerint Taylor Sheridan sorozatának ötödik és egyben befejező évadának második felét 2023. november 10-én, vasárnap 20 órakor mutatják be. Costner azonban csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy egykori színésztársai közül senki sem állt ki mellette, amikor távollétét a "Horizont: Egy amerikai eposz" forgatásával magyarázták.

A People-nek adott interjújában Costner elmondta, hogy csalódott volt, mert senki sem lépett fel az ő oldaláról, hogy elmondja, mit tett értük, és várt arra, hogy valaki végre beszéljen arról, amit ő tett, nem pedig arról, amit nem tett. A rajongóknak így a Costnerrel készült interjúkból kellett kideríteniük, hogy visszatér-e a sorozathoz, mivel a Paramount bejelentése nem tartalmazott erre vonatkozó információt.

Costner John Dutton cowboyt alakított a Yellowstone-ban, aminek az ötödik évada 2022-ben jelent meg. A sorozat azóta is szünetel, részben a Hollywoodban kitört színészsztrájk miatt, valamint azért is, mert van némi feszültség Costner és a Yellowstone producerei között. Costner már perrel is fenyegetőzött, ugyanis azzal vádolja a készítőket, hogy nem fizették ki a fennmaradó 12 millió dollárt, ami az ötödik évadért járna neki.

A színész azt is mondta, hogy szerződést írt alá a Paramount Networkkel, és szerepelni fog a sorozat hatodik és hetedik évadban is. „Voltak tárgyalások, de kevesebb pénzt ajánlottak, mint az előző évadok alkalmával” – jelentette ki Costner, aki cáfolta azokat az állításokat, miszerint annyira elfoglalt volt a Horizont miatt, hogy kevesebb munkát tudott Yellowstone-ba befektetni. „Nekem a Yellowstone volt a prioritás, helytelen bármi mást is állítani” – tette hozzá.

: (via Deadline) : (via Variety) : (via Deadline) : (via Variety)