Gelencsér Tímea gyászolja szeretett kutyáját, Licsit

Gelencsér Tímea szomorú időszakon megy keresztül, miután el kellett búcsúznia szeretett kutyájától, Licsitől, aki hosszú betegség után elhunyt.

A műsorvezetőnő kutyája, Licsi, az utóbbi időben több műtéten és vérátömlesztésen is átesett, de sajnos ezek ellenére sem sikerült megmenteni az életét. A gyászoló gazdi Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt, és szívhez szóló üzenetben emlékezett meg Licsiről.

Gelencsér Tímea megható sorokban fejezte ki fájdalmát és szeretetét: „Nem is tudom szavakban kifejezni, amit érzek. 8 éve érkeztél az életünkbe, aminél boldogabb pillanat nem is történhetett volna velünk. Azonnal gazdáidnak fogadtál minket és a legönzetlenebb módon szerettél minket és mi is téged”.

A műsorvezető reményét fejezte ki, hogy kutyája boldog volt, és bocsánatot kért a végért. „Csak azt remélem, hogy boldog voltál és kérlek ne haragudj a vége miatt. Legszívesebben átvettem volna minden fájdalmad és bármit megadtam volna, hogy újra együtt futhassunk az erdőben önfeledten. Nem sikerült. Annyira sajnálom. Te most már egy sokkal jobb helyen vagy, egy olyan helyen, ahol nincs fájdalom. Ahol újra tudsz futni és játszani boldogan, egészségesen”.

Gelencsér Tímea háláját fejezte ki Licsinek az együtt töltött időért és a tanulságokért, amelyeket kutyájától tanulhatott: „Azt mondják, a kutyák tanítani jönnek az életünkbe, és mi rengeteget tanultunk tőled. Nagyon köszönjük, hogy velünk élted le a kis életed, kiszakad a szívem a helyéről annyira hiányzol már most”.