A skótok egyik legjobbja nem játszhat a magyar válogatott ellen

Combsérülést szenvedett a Svájc elleni mérkőzésen Kieran Tierney, így nem léphet pályára a magyarok elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen. Ryan Porteous eltiltás miatt szintén kihagyja a vasárnapi találkozót.

Kieran Tierney, a skót labdarúgó-válogatott balhátvédje, a Real Sociedad 27 éves játékosa, a szerdai Skócia–Svájc mérkőzés 61. percében szenvedett combsérülést, amely miatt nem állhat a magyar válogatott rendelkezésére a vasárnap esti Európa-bajnoki csoportmérkőzésen.

A találkozón egy mentési kísérlet során Tierney hordágyon hagyta el a pályát, és a sérülése olyan súlyosnak bizonyult, hogy Steve Clarke szövetségi kapitány szerint "nagyon rosszul néz ki a lába". Emiatt kénytelen kihagyni a következő meccset.

Nem csak Tierney hiányozni fog a skót csapatból, hanem Ryan Porteous is, aki a németek elleni mérkőzésen kapott piros lap miatt nem játszhat a magyarok ellen.

A skót válogatott jelenleg egy ponttal rendelkezik a csoportkör utolsó fordulója előtt, míg a magyar csapat még pont nélkül áll.