Ben Affleck nélkül nyaralt Jennifer Lopez, a válás küszöbén állnak?

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága nem tart jó irányba, a színész-énekesnő egyedül nyaral Olaszországban. A TMZ szerint nagyobb a baj, mint hinnénk, a sztárpár sorsa eldőlni látszik.

Jennifer Lopez éppen egy családmentes nyaraláson vesz részt Olaszországban, ráadásul házassági és karrierproblémái közepette döntött úgy, hogy egyedül utazik el. Férje, Ben Affleck nem kísérte el őt Positanóba – számolt be róla a TMZ.

A TMZ által megszerzett fotón és videón jól látható, hogy az énekesnő egy positano-i szállodában tartózkodik, néhány barátja társaságában kapták lencsevégre, mielőtt hajóra szálltak volna.

A lap megjegyzi, hogy Jennifer Lopez boldognak és kipihentnek tűnik a felvételeken, ami furcsának tűnhet, tekintve, hogy magánélete romokban hever. A TMZ információi szerint a pár már a válás küszöbén áll, erről nemrég dokumentumfilm is készült, amely a Hulun fut.

Ben Affleck és Jennifer Lopez már családi házukat is árulják, amelyet tavaly vettek meg 60 millió dollárért (mintegy 22 milliárd forintért). A színész állítólag már feleségétől külön él, és Brentwoodban bérel lakást.