Gáspár Evelin: Sokáig én voltam apuci kislánya, ültem a magas lovon, nos ebből az attitűdből semmi sem maradt

Gáspár Evelin, Gáspár Győző és Gáspár Bea idősebbik lánya, közel 40 kilótól szabadult meg az elmúlt években, és most arról beszélt a Storynak, hogy az interneten még mindig kap megjegyzéseket a testére.

Gáspár Evelin gyermekkora óta van a képernyőn, és tudatában van annak, hogy sokan nem kedvelik, sőt, vannak, akik egyenesen utálják. Elmondása szerint évek alatt rengeteg sértő megjegyzést kapott, de ezekre már nem reagál, mivel nem érik el az ingerküszöbét. Azonban amikor a testét bántják, amiért rengeteg munkát fektetett be, az mégis megérinti őt. Gáspár nemrég Cipruson nyaralt a családjával, ahol nagy örömmel töltötte el, hogy olyan bikinit vehetett fel, amilyet csak akart, de a közösségi oldalán érkezett hozzászólások szerint ő undorító, amiért a bőre nem tökéletes.

Gáspár Evelin három éve jár egy feszesítő testkezelésre, ami kifejezetten fájdalmas, de látható javulást hozott a bőrének, így szeretne kitartani a módszer mellett. Van előtte és utána fotója, amelyeken bődületes a különbség, de nem kívánja magát alsóneműben mutogatni. Büszke arra, hogy nem rohant egyből plasztikáztatni, és hogy természetes maradt.

Az életmódváltása óta az edzésre és az étkezésre is komolyan odafigyel, ami az élethez való hozzáállásán is sokat változtatott. Teljesen más ember lett, mióta életmódot váltott. A sport alázatra tanította, és a korral sokat érett. A hétvégén harminc éves lett, és úgy érzi, még sosem érezte magát ilyen jól a bőrében, mint mostanában. Gyermekkora óta képernyőn lévő Gáspár Evelin elmondása szerint sokáig érezte magát apuci kislányának, aki a magas lovon ül, de ebből az attitűdből semmi sem maradt, és lelkileg is hatott rá a testéért való megszenvedés.

Legutóbb áprilisban írtak róla, amikor kiderült, hogy egy fideszes EP-képviselő asszisztense lett.