A Gladiátor folytatása ígéretes újdonságokkal érkezik

A hosszú várakozás után, a Gladiátor második része, amelyet már filmeposzként is emlegetnek, "minden idők legnagyobb akciójelenetével" kecsegtet a forgalmazó vezetője szerint.

A Gladiátor című film rajongói két és fél évtizedes várakozás után végre megkaphatják a várt folytatást, amelynek bemutatója november közepére várható. A második rész középpontjában a már felnőtt Lucius áll, de a történet további részletei egyelőre homályban maradnak, és előzetes sem áll rendelkezésre, csupán egy kiszivárgott fotó a főszereplő Paul Mescalról a jelmezben.

A barcelonai CineEurope expón a Paramount stúdió vezetője, Mark Viane bemutatta a szerencsés résztvevőknek a film egy részletét, amelyben Denzel Washington, Pedro Pascal, Connie Nielson és Joseph Quinn is megjelenik a vásznon. Habár a cselekmény részletei továbbra is titokban maradnak, a nézők beszámolói alapján úgy tűnik, hogy a várakozás megérte. Viane szerint Ridley Scott rendező "minden idők egyik legnagyobb akciójelenetét" vitte vászonra a Gladiátor II.-ben, ami felveti a lehetőségét, hogy a folytatás túlszárnyalhatja az öt Oscar-díjjal jutalmazott első rész kritikai sikereit.