Wossala Rozina a Fény utcai piacon járt

Wossala Rozina, a Konyhafőnök egykori zsűritagja, ismét bebizonyította, hogy a friss alapanyagokért érdemes a piacokra menni. Legutóbbi látogatásáról a Fény utcai piacon készült fotót is megosztott rajongóival.

Wossala Rozina híres arról, hogy nagy hangsúlyt fektet az alapanyagok minőségére, és gyakran hangoztatja, hogy a legjobb termékeket nem a szupermarketekben, hanem a helyi piacokon találhatjuk meg. Ezúttal a Fény utcai piacra látogatott el, ahol friss zöldségeket és gyümölcsöket válogatott össze. A látogatásról készült képen egy hatalmas tálca paradicsommal és barackkal látható, amelyeket valószínűleg az otthoni főzéshez szánt. A kép alapján úgy tűnik, Wossala Rozina nagyon meg volt elégedve a piaci kínálattal.

A közösségi médiában is megosztotta élményeit, és követőit is arra buzdította, hogy kövessék a példáját. Instagram-oldalán kiemelte, hogy a piacokon hatalmas barack és paradicsom szezon kezdődött, és arra ösztönözte rajongóit, hogy éljenek a szezonális zöldségek és gyümölcsök adta lehetőségekkel.