Vermonti képviselő bocsánatot kért társának táskájába öntött vízért

Mary Morrissey, a vermonti republikánus képviselő nyilvánosan bocsánatot kért, miután levideózták, ahogy vizet önt a demokrata törvényhozó kollégája táskájába. Morrissey hónapokon keresztül ismételten közelített meg egy pohár vízzel a táskához, de az indítékai homályosak maradtak.

A 67 éves Morrissey, aki jelenleg tizenharmadik ciklusát tölti a vermonti törvényhozásban, egy ülésen kért bocsánatot a demokrata Jim Carrolltól, aki két ciklus óta képviseli városukat a törvényhozásban. Carroll elmondása szerint Morrissey viselkedése már korábban is gyanús volt számára, mivel gyermekkoruk óta ismerik egymást, de a testületi munka során ellenségesen viselkedett vele.

A demokrata képviselő, Carroll, aki a történteket titokban videóra vette, kétszer is rögzítette, ahogy Morrissey egy pohár vízzel közelít a táskájához. Morrissey a nyilvános bocsánatkérés mellett azzal védekezett, hogy nem tudta, kié a táska, és először azt állította, hogy a táska tisztítása volt a célja. Később azonban ezt az állítását módosította, mondván, egyszerűen nem tudja, miért öntött vizet a táskába.