VV Barna és Nemazalány kapcsolata: együtt, de mégis külön

Halastyák Fanni, azaz Nemazalány és VV Barna, a ValóVilág 10 szereplője még nem élnek együtt, de kreatív megoldást találtak arra, hogy így is sok időt tölthessenek együtt.

Már márciusban elkezdődtek a találgatások, hogy Nemazalány újra a szerelem hálójában van, miután Szlépka Armanddal való szakítása után közös képet posztolt VV Barnával az Instagramon. Az énekesnő és a valóságshow-hős kapcsolata április óta már nyilvános, és azóta is töretlenül tart. Habár a szerelmespár még nem költözött össze, és egyelőre nem is tervezik ezt a lépést, Fanni már többször is felvetette a lehetőséget. Jelenleg Fanni egyedül él, míg Barna egy másik ValóVilág-szereplővel, Verával osztozik egy lakáson.

VV Barna a helyzetet különlegesnek tartja, és szerencsésnek érzi magát, hogy így alakult. Azt is elárulta, hogy Verát legjobb barátjának tekinti, és bár a helyzet pikánsnak tűnhet, a kapcsolatuk kiegyensúlyozott maradt.

Az énekesnő és a valóságshow-sztár kapcsolata tovább erősödött, miután Barna Fanni sofőrje lett, ami lehetővé teszi számukra, hogy több időt tölthessenek együtt. Fanni szerint ez a lépés nagyon is szükséges volt, mivel még nem élnek együtt, és több időt szeretnének együtt tölteni.

Fanni készen állna az összeköltözésre, de elfogadja, hogy Barnának ehhez több időre van szüksége. Kapcsolatuk ennek ellenére is stabil, és a féltékenység nem jelent problémát számukra. Fanni nyitott hozzáállással kezeli a helyzetet, és bízik párjában, annak ellenére, hogy Barna több időt tölt Verával, mint vele. Az énekesnő szerint baráti kapcsolat alakult ki közte és Verá között.