„Remélem, nem veszítettem el” – Tóth Gabi és édesanyja kapcsolata mélypontra került

Az énekesnő, Tóth Gabi a Titkok Ramónával podcast első adásában beszélt jelenlegi párjáról, Papp Máté Bencéről, korábbi kapcsolatáról, valamint családjával, különösen édesanyjával kialakult nehéz helyzetről.

Lékai-Kiss Ramóna új podcastműsorában Tóth Gabi elárulta, hogy testvére és kislánya nagyon szereti jelenlegi párját, Papp Máté Bencét, azonban a család többi tagjának elfogadásáról nem esett szó. Az énekesnő korábbi kapcsolatát, Krausz Gáborral való szakítását követően jött össze Mátéval.

A műsorvezető érdeklődött arról is, hogy Krausz hűtlen lehetett-e Tóth Gabihoz, amire az énekesnő úgy válaszolt, hogy „nem hiszi”, és hozzátette, hogy igyekeznek békében nevelni közös gyermeküket, Hannit. Tóth Gabi beszámolt arról is, hogy korábban pánikrohamok gyötörték, de ezek megszűntek, mióta Papp Mátéval együtt van.

Az énekesnő elmesélte, hogy a válás után családjában is voltak, akik eltávolodtak tőle, különösen édesanyja, akivel korábban nagyon szoros kapcsolatot ápolt. Tóth Gabi reményét fejezte ki, hogy idővel helyreállhat a kapcsolatuk, és bízik benne, hogy visszatalálnak egymáshoz. Az énekesnő könnyek között beszélt arról, hogy édesanyja még nem dolgozta fel a történteket, és ez teljesen padlóra küldte őt.

A válása körüli időszakban Tóth Gabi olyan mélypontra került, hogy egy héten háromszor is mentő vitte el, és idegösszeroppanást kapott. A Borsnak adott interjúban beszélt arról is, hogy a válása előtt és után mennyire összeomlott. Tavaly augusztusban jelentették be, hogy hat év után válnak Krausz Gáborral, és az életük fenekestől felfordult. Az énekesnő és az egykori kedves is új párra találtak, Gabi Papp Máté Bencével költözött össze, akivel egy ének- és tánctábort is szerveznek, amelynek keretében 50-60 gyermeket várnak, és többek között lovasíjászatot, valamint ének- és táncoktatást is kínálnak. Az énekesnő hangsúlyozta, hogy a felgyorsult világ torz énképet közvetít a gyerekeknek, és ezzel szeretnék az önbizalmukat javítani.

Tóth Gabi a műsorban drámai vallomást tett arról, hogy a tavalyi év januárjában olyan rosszul volt, hogy egy héten háromszor vitt el a mentő, és kórházba került. Előtte év októberében egy hétig kórházban feküdt, de nem tudták, miért. Végül kiderült, hogy annyira nem volt jól abban, amiben volt, és annyira magára akarta erőltetni ezt az egészet, hogy idegösszeroppanást kapott.

Tóth Gabi úgy érzi, Máté családjában megtalálta a helyét. Máté, aki hat évvel fiatalabb nála, és családja is elfogadással állnak feléjük. Az énekesnő elmondása szerint egy olyan családot kapott, ahol érzelmi világát nem másítják meg, és nem érzi magát hülyének nézve, ami lélekfelszabadító érzés számára. Tóth Gabi hangsúlyozta, hogy közös céljaik és értékrendbeli ügyeik vannak Mátéval, amit korábban senkivel nem élhetett meg, és végre egy olyan emberrel van együtt, aki empatikus, amiért úgy érzi, hogy nem marad egyedül.