Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

2024. június 19., szerda: Magyar Péter az Európai Parlament új tagja, Vlagyimir Putyin Észak-Koreában, a mekkai hőség több mint kétszáz külföldi áldozatot követelt, a brit Konzervatív Párt történetének egyik legnagyobb vereségével néz szembe, Las Vegas közelében egy újabb titokzatos monolitot találtak. Késely Ajna Európa-bajnoki aranyérmet szerzett, Milák Kristóf olimpiai szintet úszott, míg a portugál válogatott győzelmével és Pepe, valamint Ronaldo rekordjaival ért véget a csehek elleni Európa-bajnoki mérkőzés.

Magyar Péter beül az Európai Parlamentbe. Észak-Koreában tartózkodik Vlagyimir Putyin. A mekkai hőség miatt több mint kétszáz külföldi vesztette életét. A brit Konzervatív Párt eddigi legsúlyosabb vereségét szenvedheti el. Las Vegas közelében egy titokzatos monolitot fedeztek fel. Késely Ajna Európa-bajnoki aranyérmet nyert, Milák Kristóf pedig olimpiai szintet úszott. A csehek elleni Európa-bajnoki mérkőzésen Pepe és Ronaldo rekordjával indult, és portugál győzelemmel zárult. Lang Ádám szerint nem lesz a kezdőcsapatban.

Budapesti közlekedési információk:

Az Alkotás utcában, kifelé a BAH-csomópont előtt baleset történt.

Mai időjárás:

Napos idő várható, a hőmérséklet 32-37 fok között alakul, és a kánikula csúcspontján 37 fok is lehet. Részletes időjárás-előrejelzés érhető el.

Névnap és deviza középárfolyam:

Ma Gyárfás napja van. A deviza középárfolyamok a következőképpen alakulnak: EUR 395,85, USD 369,26, CHF 415,37, GBP 468,22.

+1:

A főpolgármester személye továbbra is kérdéses, Karácsony Gergely saját győzelmét akadályozhatja.