Hamarosan érkezik Panyik Anita és Bíró Tamás első gyermeke

Panyik Anita és Bíró Tamás, a Survivor versenyzői, izgatottan várják első közös gyermekük érkezését, akinek a születése bármelyik pillanatban megtörténhet.

Panyik Anita, aki jogászként is dolgozik, idén januárban osztotta meg a hírt, hogy várandós az első gyermekével. A tévés személyiség a Survivor műsornak köszönheti, hogy megismerkedett jelenlegi férjével, Bíró Tamással, aki egy másik évadban szerepelt, de azonnal észrevette a másik sorozatban versenyző barna szépséget. A kilenc évvel fiatalabb Bíró Tamás is lelkes túrázó, és most egy új kalandra készülnek együtt, hiszen hamarosan szülők lesznek.

A kismama boldogsága szinte átragyog az Instagram-történetén, ahol megmutatta terhes pocakját, jelezve, hogy a kisfiúk érkezése már nem várat sokáig magára. Panyik Anita bevallotta, hogy izgul a szülés miatt, ezért részt vettek egy szülési tanfolyamon.

"Egy lexikális embernek tartom magam, sokat olvasok, ezért nagy hangsúlyt fektettem a szülésre való felkészülésre. Azt hittem mindent IS tudok, olvastam könyveket, nyílt forrásokat, néztem videókat. Azért is foglalkoztam ennyit a felkészüléssel, mert kissé tartok a szüléstől. Na hát kiderült, hogy ennyi felkészülés után szinte semmit sem tudok maximum az alapokat. Erre akkor jöttem rá, amikor megkeresett egy szülésznő, szülésfelkészítő, egy hihetetlenül pozitív és nagy tudású szakember, akivel 8 témát vettünk át Tomival 3 hét alatt online. Már az első alkalom után olyan töltetet kaptam, hogy sokkal kevésbé tartok a nagy naptól, olyan technikákat tanultam a felkészítőn, amelynek használatával remélem Kisbíró csak úgy pikk-pakk kirepül majd (...) Kisbíró tudom, hogy még van pár nap, de most már jöhetnél, mi kész vagyunk" - osztotta meg érzéseit és tapasztalatait az RTL sztárja.