Halott feleségével autókázott a balesetet okozó sofőr

Németországban, az A81-es autópályán történt egy szörnyű baleset, amely során egy férfi a saját halott feleségével az autóban ütközött a szalagkorlátnak. A rendőrség szerint a férfi ölhette meg a nőt, de a halál pontos okáról és az indokokról még nincs információ.

A baleset kedd este történt Baden-Württemberg Rottweil kerületében, Epfendorf közelében, ahol egy autó letért az útról és nagy sebességgel a középső védőkorlátnak csapódott az oberndorfi kijárat után. A baleset következtében a járművet vezető férfi súlyosan megsérült, és mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

A helyszínen a rendőrök egy 30 éves nő holttestére bukkantak az autó hátsó ülésén. A későbbi vizsgálatok során kiderült, hogy a holttest a sofőr feleségéhez tartozik, aki már a baleset előtt is halott volt.

Az ügyészség jelenleg is vizsgálja az esetet, és a nyomozás során felmerült a gyanú, hogy szándékos emberölés történhetett. A nyomozók szerint a házaspár már egy ideje külön élt, és a Bild információi alapján a nő Tuttlingen körzetében, a férfi pedig Calw körzetében lakott. A pár két gyermekével az édesanyjuk élt.

A baleset során a hátsó ülésen talált halott személy esetében felmerült jelek arra utalnak, hogy a halál nem a közúti baleset következménye, hanem szándékos emberölés lehetett. A 36 éves sofőrt, aki életveszélyes sérülésekkel került kórházba, gyilkossággal gyanúsítják. A férfi már túl van az életveszélyen, és a nyomozók szerint beigazolódott a gyanú, hogy ő okozta a nő sérüléseit. Azonban a halál pontos okát és az esetleges indokokat még továbbra is kutatják.