Kevin Costner és Vilmos herceg meghitt találkozója

Kevin Costner nemrégiben a People magazinnak adott interjúban mesélt arról, hogy néhány évvel ezelőtt találkozott Vilmos herceggel, és a beszélgetés során a herceg elárulta, mennyire rajongott érte édesanyja, Diana hercegnő.

A 69 éves színész szerint a találkozó kedves emlékként él benne. Costner elmesélte, hogy éppen Angliában tartózkodott, amikor megtudta, hogy Vilmos herceg szeretne vele találkozni. "Épp Angliában voltam, és kaptam egy üzenetet, hogy a herceg szívesen beszélgetne velem, mire én: Mi? Aztán azt mondtam, rendben" – idézte fel az esetet Costner.

A találkozó intim hangulatban zajlott, csak ők ketten voltak jelen. "Egy szobában találkoztunk, csak mi ketten voltunk. Odajött, kezet fogtunk. Az első mondat, ami elhagyta a száját az volt, hogy 'tudod, anyukám eléggé odavolt érted'" – mesélte a színész a People-nek. Costner nem részletezte a beszélgetés további tartalmát, de hangsúlyozta, mennyire élvezetes volt a herceggel való társalgás.

Az interjú során szóba került az is, hogy Costner korábban Sarah Ferguson közbenjárásával lépett kapcsolatba Diana hercegnével, mivel terveik között szerepelt, hogy együtt főszerepeljenek a "Több mint testőr" című film folytatásában. Sajnos azonban ez a projekt sosem valósult meg.

Kevin Costner a "Today" című műsorban is megjelent nemrég, ahol arról beszélt, milyen élmény volt a 15 éves fiával együtt dolgozni az új filmjén, a "Horizont: Egy amerikai eposz" című alkotáson.