"A cigi egy olyan erő, ami fölötted áll, és rángat téged" - Így szokott le a dohányzásról Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka, aki egykor színésznőként és műsorvezetőként vált ismertté, ma már üzletasszonyként sikeresen vezeti dekoratőr cégét. A stresszes mindennapokban sokan a dohányzáshoz fordulnak, így tett Zsóka is, egészen mostanáig.

A HOT! Magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy döntött a leszokás mellett, és hogy a folyamat során előre kérte családja türelmét a várható feszültségek miatt. "A leszokás idején a mogorvaság benne van a pakliban" - mondta, hozzátéve, hogy az első hónap különösen nehéz volt számára.

Kapócs Zsóka nem csak a dohányzás miatti egészségügyi kockázatok miatt döntött a leszokás mellett. "A cigi egy olyan erő, ami fölötted áll, és rángat téged, és utáltam, hogy valamiről nem én döntök. Nem akarok mindenről a világon én dönteni, erről viszont akartam" - fogalmazott az üzletasszony.

Az életmódváltás nem állt meg a dohányzás abbahagyásánál; Zsóka a cukor és a fehér liszt fogyasztását is mellőzi. "Állítólag a cukor olyan függőséget okoz, mint a heroin" - említette, majd hozzátette, hogy fiatalon is figyelt a testére, és szeretné megőrizni az alakját.

Az üzletasszony magánéletében családanya is egyben, és új szabályrendszere hatással van a családjára is. "Sokáig adtunk kakaót a fiunknak reggelente. Most kipróbáltam, hogy valami egészségesebbet kap helyette" - mesélte, és elmondása szerint a változás pozitív hatással volt a fiára, aki kevesebbet nasizik, és már láthatóan jót tett neki ez a kis változás.

A változások és a küzdelmek nem idegenek más ismert személyiségek számára sem. Király Viktor, az ismert énekes, szintén őszintén beszélt az elmúlt két év megpróbáltatásairól a Hot! magazinnak. Viktor elhanyagolta magát, ami negatívan befolyásolta mind a karrierjét, mind a családi életét. Az énekes szerint a változások elengedhetetlenek voltak ahhoz, hogy rájöjjön, sosem akarja többé átélni a lelki küzdelmeket, amelyeket az elmúlt időszakban tapasztalt.

Király Viktor is hangsúlyozta, hogy a változások és a fejlődés folyamatosak. Az énekes és felesége, Anita kapcsolata is erősödött, és Viktor úgy érzi, hogy a gyermekük, Kolen érkezése óta még jobban összekovácsolódott a család. Viktor azt is elárulta, hogy a különköltözés ellenére mindig is érezte, hogy ez csak egy rövid szünet lesz az életükben, és nem zárkózik el attól, hogy még egy közös gyermekük legyen Anitával, bár egyelőre most így hárman boldogak.