Gandalf megsérült, de az orvosai bizakodnak, hamarosan visszatérhet

Alig várja, hogy visszatérhessen a munkába Ian McKellen, a Gyűrűk ura Gandalfjaként ismert sztár, aki egy heves harcjelent közben sérült meg egy színházi előadás alatt. Orvosai szerint gyorsan fel fog épülni.

Jó ütemben halad a 85 éves színészlegenda, Ian McKellen felépülése, akit egy előadás közben ért baleset a londoni Noel Coward Színházban, miután egy heves harcjelenet közben leesett a színpadról. McKellen azt mondja, jó kezekben van és alig várja, hogy visszatérjen a színpadra.

A Gyűrűk Ura sztárját a baleset után azonnal kórházba szállították, ahol a színész közlése szerint a sérüléseit egy sor szakértő, szakember és a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnak (NHS) dolgozó ápoló diagnosztizálta és kezelte. McKellen „óriási hálával tartozik nekik”.

A színészlegenda köszönetet mondott mindazoknak, akik kedves üzenetekkel és támogatással fordultak felé a baleset után. Twitteren keresztül közölte, hogy a sérüléseit már kezelik, és biztosították arról, hogy a felépülése teljes és gyors lesz.

"Szeretném megköszönni mindenkinek a kedves üzeneteket és a támogatást. A baleset óta, a tegnapi Player Kings előadás alatt, a sérüléseimet egy sor szakértő, szakember és a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnak dolgozó ápoló diagnosztizálta és kezelte. Nekik óriási hálával tartozom... Alig várom, hogy visszatérjek dolgozni" - írta McKellen a Twitteren.

McKellen már alig várja, hogy visszatérjen a munkába, és újra a színpadon állhasson. A londoni Noël Coward színházának színpadán játszotta Falstaff szerepét a Player Kings című Shakespeare-adaptációban, amikor a baleset történt. A nézőtéren ült két orvos, ők látták el, amíg a mentők megérkeztek. A színész publicistája által megosztott közlemény szerint McKellen teljesen fel fog épülni és hamarosan visszatér a színpadra.