Havasi Balázs különleges koncertje az Avalon Resort & SPA Superiorban

2024. június 21-én egyedülálló zenei élményben lehet része a közönségnek az Avalon Resort & SPA Superiorban, ahol Havasi Balázs exkluzív szabadtéri showműsorral nyitja meg a nyarat. Az Avalon Parkban megrendezésre kerülő koncert egy olyan különleges esemény lesz, amelyet Magyarországon még nem láthatott a közönség.

Poncsák Pál, az Avalon Park ügyvezetője szerint ez az est különleges lesz, mivel hazánkban még nem volt példa hasonló környezetben megrendezett fellépésre. Havasi Balázs ausztráliai és kínai turnéja után tér haza, hogy Magyarországon, az Avalon csodálatos erdei környezetében lépjen színpadra.

Az Avalon Park üzemeltetői számára fontos a megújulás, a minőség és az, hogy a vendégeknek ne kelljen messzi desztinációkba utazniuk a különleges élményekért.

Havasi Balázs, a világhírű zongoraművész és zeneszerző, évek óta tervez egy erdei koncertet, amelyet most valósít meg. A természet és a fák bevonásával egy olyan performanszt hoz létre, amelyet korábban még sosem csinált.

A program Varga Viktória divatbemutatójával kezdődik, amelyet az Alkoss Szabadon művészeti pályázat tavalyi nyertes munkái inspiráltak.

A koncert napnyugta után kezdődik, és a 360 fokos látványvilág révén a vendégek teljes mértékben részesei lehetnek a produkcióknak. Havasi Balázs egy különleges zenei utazásra invitálja a hallgatóságot, amelyet lézer- és fényshow, valamint a „drónok tánca” tesz felejthetetlenné.

Az esemény végén a vendégeknek lehetőségük nyílik személyesen is találkozni a művésszel.