Harry herceg és Meghan Markle második esküvője

Meghan Markle és Harry herceg, akik hat évvel ezelőtt egy pompás ceremónián összeházasodtak, most újra esküvőt terveznek az Egyesült Államokban.

Harry herceg és Meghan Markle 2018. május 19-én, a windsori kastély Szent György-kápolnájában mondták ki a boldogító igent, egy olyan esemény keretében, amelyet a 66 millió lakosú Egyesült Királyságban átlagosan 18 millióan, míg Amerikában 29 millióan követtek figyelemmel. Azóta a pár két gyermeket nevel: Archie herceget és Lilibet hercegnőt.

A hatodik házassági évfordulójukat nemrégiben ünneplő Harry és Meghan egy kisebb, intim ceremóniára vágyakoznak, ahol gyerekeik és a legközelebbi barátaik előtt újra hűséget fogadnak egymásnak. Egy forrás szerint a pár szeretné elkötelezettségét amerikai földön is kifejezni, és egy nyár végi ünnepséget terveznek, amely Meghan 43. születésnapjával, augusztus 4-ével esne egybe. A montecitói ceremónia után a tervek szerint a pár egy rövid nászútra indul.

A házaspár a sok viharos időszak ellenére úgy érzi, kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Egy bennfentes szerint büszkék arra, hogy a nehézségek közelebb hozták őket egymáshoz. A második esküvővel Harry herceg az Egyesült Államok iránti elkötelezettségét is kívánja hangsúlyozni, és már az USA-t tekinti elsődleges tartózkodási helyének.

A Closernek nyilatkozó forrás szerint a második esküvő nemcsak a szerelmük megünneplését szolgálja, hanem azt is jelzi, hogy Harry és Meghan elkötelezettek új, kaliforniai életük iránt. Harry, aki csalódások sorát élte meg a közelmúltban, az Egyesült Államokban látja a jövőjét, és egyre inkább távolodik az Egyesült Királyságtól. A herceg kijelentette, hogy nem bánta meg döntését, amellyel feleségét és gyermekeit helyezte előtérbe, és új életet kezdett velük.

: hot! magazin, Bella magazin, Closer