Daniel Radcliffe csak egy feltétellel engedi meg a fiának, hogy színész legyen

Daniel Radcliffe, a Harry Potter filmsorozatból ismert színész, csak abban az esetben támogatná kisfiát a színészi pályán, ha az valóban ezt akarná.

Daniel Radcliffe, aki mindössze 12 éves korában vált világhírűvé, amikor megkapta a varázslótanonc szerepét, óvatosságra inti fiát a színészet kapcsán. A 34 éves sztár nem szeretné, ha gyermeke automatikusan követné őt a reflektorfénybe. Radcliffe fiának jelenleg 14 hónapja van, és a színész már most elhatározta, hogy nem fogja őt arra ösztönözni, hogy hódítsa meg Hollywoodot.

Radcliffe elmondása szerint csak akkor támogatná fiát a színészi pályán, ha az fiú maga mutatna rá igényt. Azt szeretné, ha a kisfiú más lehetőségeket is mérlegelne, például a kulisszák mögötti munkát, mert úgy véli, hogy ezáltal egészségesebb életet élhetne. Radcliffe hozzátette, hogy ha a fia úgy tudna színészkedni, hogy közben nem válna híressé, akkor támogatná őt ebben.

A színész azt is megjegyezte, hogy édesapaként sokkal érzelmesebbé vált, ami befolyásolhatja a gyermeke iránti véleményét és döntéseit.