Billy Ray Cyrus vádja: felesége el akarta szigetelni a családjától

Billy Ray Cyrus, a híres countrysztár, válik 27 évvel fiatalabb feleségétől, Firerose-tól, mindössze hét hónapnyi házasság után. A válókeresetet májusban nyújtotta be, amit nemrégiben módosított, vádakat fogalmazva meg felesége ellen.

A 24.hu korábban beszámolt arról, hogy Billy Ray Cyrus hét hónap után válik fiatalabb feleségétől, Firerose-tól. A People magazin szerint a válókereset módosításában Cyrus azt állítja, hogy észlelte: felesége "kampányt folytatott" azért, hogy elszigetelje őt a családjától, és titokban letiltotta legalább az egyik lányát, hogy az ne tudjon vele kommunikálni.

Billy Ray Cyrusnak Tish Cyrus volt feleségétől született két lánya, Miley és Noah Cyrus, valamint örökbe fogadta Tish előző kapcsolatából származó lányát, Brandit. A vádak szerint Firerose nem részletezte, hogy melyik lánytól választotta el őt, de úgy tudni, hogy egyik lányát egyenesen letiltotta Cyrus telefonján.

A módosított keresetben Cyrus azt is megemlíti, hogy Firerose többször is hazudott neki, többek között a házasságai számáról és a vezetéknevéről, és úgy véli, hogy felesége a Cyrus vezetéknevet saját karrierje előmozdítására kívánja felhasználni. Emellett azt is állítja, hogy Firerose 37 jogosulatlan terhelést hajtott végre a céges hitelkártyájával, összesen közel 97 ezer dollár értékben, amit az énekesnő ügyvédei cáfoltak, mondván, hogy Firerose csak ugyanúgy használta a közös kártyát, ahogy házasságkötésük óta tette.

A válási eljárás során a feleknek a házasság alatti állapotnak megfelelően kell élniük. Firerose ügyvédei szerint a feleség nem élt másképp, mint a válás előtt, és a férjnek nincs joga megszakítani a kapcsolatot.

Firerose ellenkérelmében azt állítja, hogy szélsőséges verbális, érzelmi és pszichológiai bántalmazásnak volt kitéve Cyrus részéről, és kiemeli, hogy az énekes egy nappal azelőtt nyújtotta be a válókeresetet, hogy Firerose mellrák miatt tervezett műtétjére került volna sor. Az énekesnő ügyvédje szerint védence verbális és fizikai bántalmazás elszenvedője is volt rövid frigük alatt. A People magazin kereste mindkét félt, de egyelőre egyikőjük sem kívánt nyilatkozni az ügyben.