Szigligeti Ivett összeomlása Dudás Mikivel való szakítása után

Szigligeti Ivett a közösségi médiában fejezte ki csalódottságát és fájdalmát a Dudás Mikivel való kapcsolatának végéről. A színésznő egy fekete-fehér fotóval, melyen eljegyzési gyűrűje is látható, és egy érzelmes üzenettel jelezte, hogy véget ért a kapcsolatuk.

Május végén Szigligeti Ivett egy aggodalomra okot adó, fekete-fehér fotót osztott meg a közösségi oldalán, Dudás Mikivel fogva egymás kezét, az eljegyzési gyűrűjével együtt. A képhez csupán annyit fűzött hozzá: "Teljes szívem beletettem, neked mégsem volt egész". Ez arra utalhat, hogy a sztárpár kapcsolata ismét a válás felé sodródott.

A hírek szerint a sportoló és Ivett házassága válságba került, és bár Miki az év elején még úgy nyilatkozott, hogy a szétköltözés után minden a helyére került, úgy tűnik, a helyzet mégsem stabilizálódott. Ivett vészjósló bejegyzése, a közös képek eltűnése és az, hogy már nem követik egymást az Instagramon, arra utalnak, hogy a kapcsolatuk újra megromlott. Ráadásul az édesanya már nem viseli az eljegyzési gyűrűjét, legalábbis az utóbbi időben feltöltött tartalmakban nem látható az ékszer a kezén.

Ivett egy másik, szintén fekete-fehér bejegyzésében kiöntötte a szívét: "Igen, önző vagyok, mert vészesen fogy az időm... Nem kell több ostoba közhely, hazug kifogás. Nem érdekel, hogy nem ér rá valaki velem lenni, mert nálam ezerszer fontosabb dolga akad. Őszinte hangra vágyom, simogató szellőre és tiszta napsugarakra. Arra, hogy, aki szeret, ne keressen kifogást, ne siessen el mellőlem. Érezni akarom, hogy számítok, hogy az életét képes az enyémhez szelídíteni. Szeretnék az adott pillanatban a legfontosabb lenni, amit nem sodor el egy gyors vihar. Önző vagyok, mert fogy az idő, és soha nem lesz már a tegnapból tegnap. Csak a ma van, és ha elér a holnap, nem akarom bánni, hogy elfelejtettem élni, mert mindig más kedvét kerestem…" - írta. Emellett az anyuka a haját is levágatta, és teljesen új külsőt villantott egy Instagram-bejegyzésben.