Szentesi Éva hazatért a kórházból

Szentesi Éva írónő és színésznő, aki nemrégiben egy hétórás műtéten esett át, hazatért a kórházból. A 24.hu korábban beszámolt róla, hogy újra daganatot találtak nála. Az írónő a múlt héten megosztott bejegyzések sorozatában számolt be állapotáról, legutóbb pedig Instagram-oldalán egy fotó kíséretében adott helyzetjelentést követőinek.

Szentesi Éva a következőket írta friss posztjában: "jó dolgok ma: – ma hazajöhettem a kórházból – végtelenül fáradt vagyok, mert alig tudtam aludni az utolsó bent töltött napokon, de most itthon végre...". A bejegyzésben a kutyájával készült közös fotót is megosztotta, amelyen láthatóan örömét leli a hazatérésben. Az írónő követői így követhetik nyomon gyógyulási folyamatát és mindennapjait a közösségi médián keresztül.

A Blikkben megjelent információk szerint Szentesi már egy hete túl van a műtétjén, és most már otthonában lábadozik. Az operáció utáni fáradtság ellenére az írónő és színésznő pozitív hangvételű bejegyzéseivel biztosítja rajongóit és követőit arról, hogy otthoni környezetben folytatja a felépülést.