TV2 sztárjainak távozása: jelentős változások a csatornánál

A TV2-nál jelentős átalakulások zajlanak, hiszen az elmúlt év során több meghatározó személyiség is elhagyta a csatornát. Köllő Babett, Majka, Pápai Joci, Tóth Andi, Szebeni István és Gelencsér Tímea távozása után felmerül a kérdés, mi állhat a háttérben.

Az utóbbi időszakban hat kiemelt sztár hagyta el a TV2-t, köztük Köllő Babett, aki idén már nem lesz látható a képernyőn, noha a csatorna feladatot ajánlott neki. Szebeni István, a Tények egykori műsorvezetője, tavaly nyáron távozott, majd később politikai pályára lépett. Majka, aki 16 év után hagyta ott a csatornát, az RTL-hez igazolt vissza, ahol karrierje kezdődött.

Pápai Joci és Tóth Andi is az RTL-hez szerződött, utóbbi az X-Faktor mentora lesz Majka mellett. Gelencsér Tímea szintén a konkurens csatornához igazolt, ahol a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszverseny női műsorvezetője lesz. Ezzel szemben Szabó Zsófi visszatért a TV2-höz, a Mokka műsorvezetőjeként és a TV2 Klub nagyköveteként.

Heiszler Ákos, az Urban Communications vezetője szerint egy kereskedelmi televízió számára fontos, hogy a megfelelő szereplőkkel árulja az álomvilágot, és új történetekhez új arcokra van szükség, amivel fenntartható az érdeklődés.