Sydney van den Bosch újabb műtétje: erőt merít a múltból

Sydney van den Bosch, a Szerencsekerék egykori háziasszonya, nemrégiben szembesült azzal, hogy újabb műtéten kell átesnie. A barna szépség három évvel ezelőtt méhnyakrák-megelőző állapot miatt került először műtőasztalra, majd 2021 decemberében kétoldali masztektómián esett át, mivel újabb rosszindulatú elváltozást találtak nála. A beavatkozások sorozata azonban még nem ért véget, hiszen hamarosan újabb műtétre kerül sor.

Sydney hat nappal ezelőtt jelentette be, hogy nehezen viseli a hírt, de szerencsére a családja ezúttal mellette lehet a kórházban, ellentétben a korábbi műtétjével. Egy közeli barátja a Blikknek elmondta, hogy Sydney hatalmas lelkierőről tett tanúbizonyságot az elmúlt időszakban, és bár a külvilág előtt nem mutatta meg a félelmét, a műtét után fog csak kiderülni, hogy pontosan milyen jellegű a probléma. Emiatt Sydney egy időre kénytelen lesz szüneteltetni a munkáját, de a legfontosabb, hogy mielőbb felépüljön.

A modell Instagram-történetében osztotta meg, hogy tavaly Az év példaképe díjat kapott egy díjátadón, és éppen a közelgő műtét napján kerül sor az idei gálára. Sydney elárulta, hogy a tavalyi díjátadó élményéből fog erőt meríteni a nehéz időszakban. Videójához hozzáfűzött szövegében pedig így fogalmazott: "Szívesebben bújnék ilyen csodás ruhákba, de marad a remény arra, hogy hamar megtanulok újra felöltözni egyedül.".