Pál Dénes és felesége templomi esküvőt tartottak

Pál Dénes énekes és felesége, Heni a hétvégén templomi esküvőt tartottak, ahol megerősítették korábbi polgári esküvőjüket, és kislányukat, Emma Sárát megkeresztelték.

Az énekes, Pál Dénes és felesége, Heni már két gyermek büszke szülei. Elsőszülött lányuk, Panna Róza 2018-ban jött világra, míg Emma Sára tavaly született. A pár kilenc év együttlét után 2022 nyarán polgári szertartáson mondta ki az igent, és most egy templomi ceremónián is örök hűséget fogadtak egymásnak.

Pál Dénes Instagram-oldalán osztotta meg a hírt követőivel. Bejegyzésében így fogalmazott: "Örökkön örökké – eddig is tudtuk és 'hivatalosan', az anyakönyvvezető előtt már rég kimondtuk egymásnak az igent. A hétvégén Isten előtt is megerősítettük az eskünket, a kislányunk pedig részesült a keresztség szentségében".

Az énekes elárulta, hogy sokat gondolkodott azon, megossza-e ezt a személyes eseményt a közösségi médián keresztül. "Az ember erről nem nagyon beszél, a hit magánügy, nem tesszük a kirakatba" – magyarázta, de hozzátette, hogy számukra mind az egyházi esküvő, mind a gyerekek keresztelése fontos volt.

A bejegyzésben Pál Dénes megemlítette, hogy Emma Sára keresztelője, hasonlóan Panna Rózáéhoz, csodálatos élmény volt számukra, amit csak a családjukkal osztottak meg. Az énekes a posztja végén megköszönte Levente atyának, hogy széppé, meghitté, vidámmá és egyben felejthetetlenné tette számukra ezt a napot.

Pál Dénes és párja, Heni már kilenc éve egymás életének a részei voltak, mire 2022 nyarán összeházasodtak. Mindig szóba került náluk az esküvő, de kezdetben fontosabb volt számukra az anyagiak megteremtése, kislányuk, illetve az, hogy végre új otthonba költözhessenek. Annak idején a pandémia is keresztülhúzta a számításaikat, ám most már végre kimondhatják, hogy életüket minden szempontból férjként és feleségként élik.