Noah Schnapp bárbeli incidense

A Stranger Things fiatal sztárját, Noah Schnapp-ot kirúgták egy New York-i bárból, miután a többi vendéget is próbálta rávenni, hogy igyanak vele.

A Netflix sikerműsorának, a Stranger Things-nek az ötödik évada jelenleg is forgatás alatt áll. Azonban nem a sorozat, hanem annak 19 éves színésze, Noah Schnapp került a figyelem középpontjába egy nem mindennapi esemény kapcsán. A PageSix beszámolója szerint a fiatal sztár egy New York-i bárban töltött el egy estét, ahol túlzottan is jókedvű lett.

Schnapp állítólag annyira felöntött a garatra, hogy megpróbálta meggyőzni a többi vendéget, hogy igyanak vele. Azonban a helyzet fokozódott, amikor a vendégek visszautasították azzal az indokkal, hogy kiskorúval nem kívánnak inni – az Egyesült Államokban a nagykorúság határa a 21. életév.

A színész a jelentések szerint egészen hajnal kettőig maradt a bárban, de végül a biztonságiaknak kellett közbelépniük, mivel viselkedése egyre kellemetlenebbé vált. Schnappot így kikísérték a helyszínről, és bár egy ideig még a járdán időzött, végül úgy tűnik, hogy hazaindult.