Lilu nem vált csatornát, bármit is ajánlanak

Kovalcsik Ildikó, ismertebb nevén Lilu, aki már több mint két évtizede az RTL műsorvezetője, határozottan kijelentette, hogy nem igazolna át a TV2-höz, még ha 50 milliárd forintot is ajánlanának neki.

Lilu szerint nincs olyan összeg, amelyért hajlandó lenne csatornát váltani, és ezt az RTL-nél is jól tudják. A műsorvezetőnő elmondása szerint korábban már megkeresték a TV2-től, de számára ez sosem volt opció. Büszkesége csatornája, az RTL iránt, valamint függetlensége miatt nem érzi magát elcsábíthatónak, és ezt a Szavakon túl című műsorban is világossá tette.

Lilu nem ért egyet azokkal a kollégáival sem, akik csupán a magasabb fizetés reményében váltanak csatornát. Ő maga nem kritizálja azokat, akik hosszú ideje a TV2-nél dolgoznak, példaként említve Tillát, aki ott kezdte pályafutását. Lilu hangsúlyozza, hogy számára nem az anyagiak a legfontosabbak, hanem az, hogy családjával együtt jó életet éljenek. Nem vágyik többre, mint amije van, és nem szeretne olyan luxuscikkeket, amelyek egy lakás árát érik.

A műsorvezetőnő hozzátette, hogy nem biztos abban, hogy jól érezné magát a TV2-nél, mivel úgy véli, hogy ott "teljesen etikátlan tévézés és híradózás folyik".