Young G Béci és Árpa Attila közötti konfliktus

Young G Béci, a rapper és előadó, nyíltan beszélt arról, hogy Árpa Attila, a színész, hogyan próbálta elcsábítani a feleségét, Norinát. A konfliktus állatörökbefogadás körüli nézeteltérésekből ered, és a vita heves személyeskedésig fajult.

A vita kezdetét egy állatörökbefogadással kapcsolatos nézetkülönbség adta. Young G Béci nem támogatja, hogy kisgyerekek menhelyről fogadjanak örökbe állatot, míg Árpa Attila éppen ellenzi, hogy tenyésztőtől vagy szaporítótól kerüljön kiskutya egy otthonba. Árpa Attila egy posztban fejtette ki véleményét, amelyben kritizálta a rappert, majd később a posztot törölte, de a Borsnak nyilatkozva kifejtette, hogy a kutya nem divatcikk, és hogy Young G Béci "óriási ostobaságokat mondott" ebben a témában.

Young G Béci erre videóban fejezte ki felháborodását, és kérdezte, miért nem kereste meg személyesen, ha problémája van vele. A rapper azt is felvetette, hogy Árpa Attila korábban próbálkozott feleségének, Norinának udvarolni, de sikertelenül. Béci szerint Árpa Attila több nőnek is udvarolt a múltban, és "egy szoknyapecér volt".

A rapper kijelentette, hogy zenei karrierje a csúcson van már tíz éve, és mivel mindketten az RTL-nél dolgoznak, nem hiszi, hogy Árpa Attila ne ismerné őt. Béci határozottan állítja, hogy nem fogadja el, ha valaki káromkodva beszél vele.