Kern András kiborulása: "Bánt, hogy azt írták, Kern András lop"

Kern András színész nem rejtette véka alá a felháborodását, miután lopással vádolták a "Ma este gyilkolunk" című új filmje kapcsán.

A Magyar Mozgókép Fesztivál keretében bemutatott film plakátja keltett feltűnést, mivel hasonlóságot mutat a "Tőrbe ejtve" című Daniel Craig-film plakátjával. Kern András a Magyar Hangnak nyilatkozva elmondta, hogy csak három nappal azelőtt értesült az ügyről, amikor felhívta a rendezőt, Fazakas Pétert, hogy megkérdezze, olvasta-e az újságban, hogy ő ellopta Daniel Craig történetét.

A színész kifejezte nemtetszését azzal kapcsolatban, hogy a plakát miatt lopással vádolják: "Feleségem hívott, menjek oda. Az volt odaírva: Kern András lop! Na, mondom, most már nemcsak rossz helyen parkolok, hanem lopok is, nem egy nagy öröm. De hát ennek a filmnek a főszereplője vagyok. Nem rendezője, írója, pénzadója vagy miniszterelnöke. Szóval nyilván nem lophattam." Kern András hozzátette, hogy a plakát hasonlósága valószínűleg tiszteletadás lehetett, és hogy ő maga is ismeri Daniel Craiget mint színészt.

A színész arról is beszélt, hogy nem foglalkozik a "pakolós sztorijaival", de az, hogy lopással vádolják, az bántja: "Ez bánt, hogy azt írták, Kern András lop. De hát nem igaz! A másik azért nem bánt, mert tényleg rossz helyen parkoltam. Ebben igazuk van. El is hangzott vagy negyvenöt helyen. Hát ez ilyen, ez érdekli az embereket."